Зима

Нажаль, я втомилась. Буває. Пішла
Із серця весна, шлях на волю знайшла.
До цього лилась дощем із відра
Та й стала важкою плечам, мов гора.

В ночі завивала холодної днини
Кричала, ревіла, гула щогодини.
Ногами, від болю в душі, тупотіла
Все більше і більше тулилась до тіла.

Шукала тепла, хоч якоїсь надії.
Та марно чекала вона навіть дії.
Спинилась на мить. Відпустила. Зима.
 Минуло. Пробач. Більше сил вже нема.
16.09.13   


Рецензии