Долi доброi...

Долі доброї, легкої,
Вдачі і краси!
Щастя, радощів, любові,
Хліба й ковбаси!

Сил, здоров*я і терпіння,
Друзів, щирих слів!
Ласки, ніжності, везіння,
Світлих почуттів!

Квітів, музики, дарунків,
Настрою й тепла.
Найпалкійших поцілунків,
Миру і добра!


Рецензии