Пани нещаснi

Таємні візити,
Тайожні розмови,
Як нам розуміти
Імперські ці змови.

Прийшли до гаранта
Прості мільярдери
Сказати - не варто
В Європу нам перти.
               
Нам краще в Росію
Усе продавати
Й покинуть надію
Усе оновляти.

Грошей в нас немає
Нове щоб купляти,
Біда нас чекає,
Все буде встояти.

Росія ж купляє,
Що ми виробляєм,
Європа це знає
Як ми заробляєм.

Нам паузу краще
Зробити негайно,
Європа це наше
Майбутнє звичайно.

Нехай у майбутнім
Усе осучасним,
Казали присутнім
Пани ці нещасні.
15.11.13.


Рецензии