Бережком дитятко бiжало

Украiньскi листочкi.... ( мова вiд 1953 року)

БЕРЕЖКОМ,БЕРЕЖКОМ ДИТЯТКО БIЖАЛО.
 ОТО-Ж БРОДУ,  ЧЕРЕЗ ВОДУ, ДОРОГУ ШУКАЛО.

ЯК МАЛЕНЬКЕ КОЗЕНЯ ПЛАКАЛО,ЖУРИЛОСЬ.
  ЗАТОВМЛЕНЕ СОНЦЕМ ДНЯ И ПЕКОЙ ЗАМЛIЛОСЬ.

 БУВ МОСТОЧЕК БIЛЯ БРОДУ,
  ГРАБЕЛЬКА ДЕСЬ В ОЧЕРЕТI.
 ВСЕ ЦЕ БУЛО ,  ВСЕ СГОРIЛО.
 ЗIСТАЛИСЬ ШКЕЛЕТИ
==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
04-06-98   


Рецензии