Лампада десь гримить
Якби то це чрез тебе?
Може...
мої молитви стерли зорі...?
Якби то це через нашу палку грішність!
Якби то...
Сповнення.
До гріху і до болі
Довічне, сизокриле стигле море.
О,Морі!
Впиваюся в пригоді,
Зтискаючи, поморшуючи брови.
Несамовито і так повно,
Тактильно і підкожно - це надовго.
Так неочікувано.
Гомін....
Зстилає грім з самого неба,
Там-тами б"ють свій такт для тебе.
Зстилає.
Із рясним повинем дощу змиває
І знову чистосвіт.
Цнотливо світять зорі
Ми знову не знайомі.
Лампада десь гримить.
Свидетельство о публикации №113111401492