Ялгызлыкны жиндек

Без дэ бер кон ике ялгыз идек...
Очраштык без еллар язында...
Очраштык та-бермэл туктап калдык,
Сузлэр артык кунел барында...

Безнен очен йорэк серлэшкэндер
Йормэсеннэр диеп тилмереп
Кавышсыннар, бергэ тартсыннар
Тормыш йоген алга табан да...

Ике ялгыз бэхет омет итеп,
Гаилэ учакларын кабыздык...
Ике ялгызны бергэ кушкач
Була икэн тулы тигезлек!!!

Артта калсын уткэн ялгышулар,
Эзэрлэмэсен безне хаталар,
Ялгыз тугел,парлы  булганнар
Ометлэнеп хыялга очалалар...


Рецензии
Рәхәттер бергә-бергә-
Шулай булсын гомергә.

Фания Фаррахова Тухватуллина   05.09.2015 10:22     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.