За п в кроку

За пів кроку до тебе,
За пів кроку від себе,
За хвилину до неба,
За секунду, що треба,

Купу питань, без тебе,
І знову до краю неба,
Літаю там, де не бачу себе,
Міняю небо своє на тебе...


Рецензии