Срiбна куля

Срібну кулю заряджу,
Вийду в нічку чорну.
Полюватиму Лиху,
Долю непоборну.

Темно. Кроки. Голоси.
Брами – темні пастки.
Недалече до біди,
Бачу вже її сліди,
Усмішки кликасті.

Хто ж то я? Сліпий боєць,
Здобич чи мисливець?
Не з вовків і не з овець.
Злодій чи правдивець?

Ніч. Дорога. Ліхтарі.
Де-не-де світліють.
Пару кроків до Зорі.
Я на світлій полосі
І хрещусь, радію.


Рецензии