Обреченост
ОБРЕЧЕНОСТ
Очите ти
поемат с доброта
размириците
пърхащи без време.
И бликат в лешникова светлина,
с енигмата простряла се над мене.
Ръцете ти
приемат с тишина,
милувките
на голите ми мисли.
И разпиляват с мъжка лекота
целувките с химическите пиксели.
Сърцето ти
изтръпнало мълчи,
повтаряло подобни мелодрами.
Ръката ми немирница лежи
с усмивката
сервирана за двама.
Изгнанници ли
тук сме аз и ти?
Минало от орбита далечна
Несретници на сбъднати мечти.
Горчивина
на сянката ни днешна.
Керамоти - Гърция
16.08.2013г.
Свидетельство о публикации №113111307738
После - реторичен въпрос и едно тъжно обобщение.
Красимир Тенев 05.02.2014 14:22 Заявить о нарушении
Величка Петрова 05.02.2014 15:00 Заявить о нарушении