Неш

Назму цала бяхъиша,
БелкIува ручкаличу,
Назмулизе кебирхъис,
Цуг хIабурни нешичу.

Цуг хIабурар нешичу,
Дунъяликела гьар зат,
Неш риргибил цайрикIан,
Бугьаби хIатI нягIялат.

Неш рисмарисяхъида,
Нешла кьяшме пIайдара,
Неш кьунтIмарукIяхъида,
Нешла хIулбе шадара.

ДакIибил нургъбе нешла,
Мургье хIабирхьана дихьа.
Нешис вайил дев бурила,
БяхIизе хункIли бихьа.

Нешикем дурхъай леву?
Ишала дунъялизе,
Неш пашман ругьахъадле,
ХIулхIаркуд хIу ахилзе.

Янди бикибил гъяйзе,
Держес шин губаголе,
Нешли цар хIу ужахъуй,
Ругьалехьал рубкIуле


Рецензии