ХIаке умцIулра
Кина царри хIу дия дарман,
УмцIуле, раргес хIавруле,
Угьуле уусра ну машман.
Ай-аман, ай-аман, ай-аман,
Кина царри хIу дия дарман,
ХIаке умцIуле гIязабизе,
Вягъилра ну гьарила шилзе.
Усес хIавруле, гьантI лебкьхIакьуле,
Дия уркIила хIу рашуле,
Кина царрира хIу дия ахIарил,
Калъувра ай-аман укIуле.
Свидетельство о публикации №113111307578