Вечерний. На украинском

На небі зорі синьоокі
 й хмаринка павою пливе.
Виходить місяць круглобокий
 і світло в темряву несе.
Тихенько вітер повіває,
 в ставах колише очерет
І вербам коси розплітає,
 як розбишака-молодець.
Закохані про щастя мріють,
 цілують бажанні вуста.
І весь цей спокій зберігає
-рука невидима Христа.


Рецензии