Натхненно
Спустошений цвіт шаленіє.
Причищений поспіх
Багаття паморочить - радіє.
Ніяковіть потайки
М"ятним подивом через застуду.
Калиновий сум подихом
Брязкочить босоніж - радіє.
Лампади обморозь -
Щирість осені в ранній застуді
На валторнi в"ють.
Крають осені небоквіт чудом...
Свидетельство о публикации №113111300216