Сповнення
Солом"яне волося. Вогнії
Диким ревотом - шопіт,стогін
Голки підкожнії - в очі зорі.
Кара усмішка,губи вологі
Мурашить спинку,тремкотять ноги.
У склі капсули вогноморі.
Вогнезорі.Вогняні узори -
Пальці сплутані,брямкотять горни.
Підвіконня місячно-чорне.
Свидетельство о публикации №113111300184