На творчих крилах

Виливається думка рікою,
Кришталевим відлунням душі,
Дрібно сіється вранці росою,
Почуттями бентежить вночі.

Срібним дзвоном лунає у серці,
Вишиває рядки муліне.
Почуття таємниче-відверті
Знов творити штовхають мене.

Я не змушую їх появлятись,
Не шукаю вразливих крапок. –
Лиш від ризику знов закохатись
Пломеніє суцвіття думок.

Вони стеляться мохом безладним,
Або в пошуці пристрасних рим
Поцілунком медово-помадним
Творять мрій поетичний екстрим.

Я не знаю, що з ними робити. –
Прояв музи – це добре чи зле…
Та не можу уже не творити,
Поки тло почуттів не гниле.

Я живу, я творю і літаю
Над безоднею прОжитих літ…
Все минається, все відцвітає. –
Тож припиниться й творчий політ.

Всі захоплення, знаю, не вічні –
Позмовкають в душі солов’ї,
Щезнуть серцем написані вірші
В попелищі життєвих руїн...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.