Наш Украiнець!

Присвячується Народному Депутату УКРАЇНИ,
Українському Політику, Колеснікову Борису Вікторовичу!

Колесніков - учений Енциклопедист,
До Політики має неабиякий Хист.
Сміливий в усьому, Політику знає,
Й про Україну незабуває!

Колесніков говорить незбагненно і круто,
Наш Українець! Лиш Вам ним і бути.
Колесніков у досвітній нашій Країні,
Наш Українець!

Ви, Українці! За Українцем ідіть,
Орудуйте сміло. Підборіддя здійміть.
Українців народжує Українська Земля,
Засвідчую я! Засвідчую я!

Франко! Колесніков! Українці ВОНИ,
Настав зараз Час! І всі ми Брати.
Колесніков з нами! Із нами Франко,
Земля! Подолаємо зло!

Засвідчує нам наша Українська Історія,
Єдина у нас, всіх полів територія.
Усе, усе в Україні аргументовано,
І не продиктовано!


Рецензии