Жах

У важливійший момент
Десь подівся Президент.
Щоб ніхто не турбував
І питань не задавав.

Може десь знайшов свій дах,
Хто ж на нього навів жах,
Він пихатий здоровань,
А злякався цих питань.

Як в Європі хочеш жить,
Треба Юлю відпустить,
Та вона же конкурент,
Так вважає Президент.

Як не піде він в Європу,
То одягне чорну робу,
Проковтне Росія нас
В цей тривожний дуже час.

Відберуть майно в багатих
Й будуть жити не в палатах
І завгаром не візьмуть,
Ось у чому жаху суть.
12.11.13.


Рецензии