Дякую

Я дякую Тобі за те життя,
Яке Ти дарував мені Собою.
За неймовірно світлі почуття
Котрі повьязують мене з Тобою.

За сина й доньку дякую Тобі.
За їх щасливі і веселі очі.
Вони щодня всміхаються мені
Й за сповнені страждань безсонні ночі.

До Тебе в радості й журбі іду,
До Тебе моє серце ніжно лине.
І я сама нче мале дитя- коли стаю в молитві на коліна.

В минуле, на жаль, немає вороття.
Воно як сніг спливає за водою.
та аби можливо було б повернуть життя,
Я б його знову прожила з Тобою.


Рецензии