Кайтыр юллар инде киселгэн...

Кыз- бала ул кошка тин
 Канатлангач оча оясын ташлап?
Э йорэк бит жиргэ бэйлэнгэн
 Булмый аны хич тэ анлап...

Сагындыра, бик тэ сагындыра,
Тэпи атлап киткэн жирлэрем,
Нэни чакта уйнап ускэн бакчам,
Ан-белем биргэн мэктэбем...

Кайнар яшьлек кабызган учак
 Су буенда дорли кебек кайчак,
Очып кайтып кына килер идем
 Уткэннэргэ, сина-балачак!!!

Киселгэн шул кайтыр юллар,
Канатларым монда береккэн,
Котэр мине безнен тирэклэр,
Монсуланып калган нилектэн?!?


Рецензии
Моңсу...Минем, Аллага шөкер, кайтыр җирем бар. Юлын да җәй көне ремонтлап куйдылар.

Фания Фаррахова Тухватуллина   05.09.2015 10:28     Заявить о нарушении