Шуточный. На украинском

Прилетіло, налетіло,замотало у кубло,
Закрутило,завертіло і у прірву потягло.
Геть дівалось десь терпіння,віри в Бога-як нема.
І не бачу вже нічого-бо без світла, звісно, тьма.

По дорозі зачепилась,лиш на мить і от, біда,
віхола життя скрутила й знов від віри потягла.

Бачу всж,що щось не бачу я ні Батька,ні Христа
І тоді лиш зрозуміла. що не добра та пітьма.

Боже правий-заволала ой, тримай мене-лечу..!
Тільки це пробелькотала чую,бье хтось по-плечу.

Обернулась бачу руку мені тягнуту з пітьми
І як тільки учепилась- витяг Бог мене з біди.

Це не сон, на жаль, реальність,як від горя і проблем,
Часто Бога забуваємо  й летить все кубарем.

Сатана- радий стараться й щоб від Бога відірвать
Ладен із усих сторін нас і страшилить і лякать.

Він лякав мене наркозом і бездоним гаманцем
Отого хто по-закону називаеться врачем.

Любі друзі, перейшла через цю прірву я сама,
То ж, повірте,дуже сильний недруг бога- сатана.

Та вже знаю, твердо вірю,не лиша своїх Господь.
Лишень з вірою молися  рвучись з прірви до висот.


 


Рецензии