Good morning, sunshine!
Настрою гарного на весь день!
Світла в душі і без перестанку
Добрих і ніжних навколо пісень!
Доброго дня! Щастя й сміху щодня!
Ситного домашнього обіду!
Зерна радості навколо розсівай
І любов рознось по світу!
Добрий вечір! Ніч на плечі,
Але щастя в сердці в сни неси!
Радість й сміх - буденні речі.
Будь взірцем добра й краси!
Свидетельство о публикации №113111201533