касаюсь губ твоих медовой влагой

                Анатолію Іванюку

Розгорнуті чужої долі крила,
Лунає постріл… і життя нема…
І те, що вчора видавалось милим,
Поглинула без роздумів пітьма.

А іншому постукала надія,
І серце заспівало наче птах,
Найзаповітніші колишні мрії
Чарівно, з легкістю, здійснились на очах.

Коли кохання музикою плине,
Вщухає дощ несамовитих втрат,
У серці рясно квітне кущ калини,
І спалах світла в погляді назад…

Касаюсь губ твоих медовой влагой,
Усыпав ложе лепестками роз,
Не сложена о наших чувствах сага,
Её бродяга-ветер вдаль унёс… :))


Рецензии