не можна вбивати себе

Вітер боляче пронизує тіло нитками холоду,
Засмучена осінь б'є по обличчі спалахами пам'яті,
Не можна себе так  повільно вбивати ще змолоду,
Щоб очі стали виплакані і пом'яті.

Щоб бути як склянка прозора,до дна майже випита,
Потріскана трішки з боків,
Або сорочка нитками чорними вишита,
Розірвана чужими руками,
Коли ти не хотів.

Не можна хворіти  так часто ворожими мріями,
Чекати в свій дім того,хто ніколи не прийде,
Плекати себе примарними ,ліловими надіями,
Не можна себе так повільно вбивати ще змолоду,
Бо те,що минуло ніхто не поверне.


Рецензии