Святкуемо

Святкуємо

У кожного свої є дати,
Які потрібно святкувати,
Народження своє й дружини,
Народження дітей родини.

Якщо живі батьки, то й дати
Народження матусі й тата,
А також діда і бабусі,
Сестер, братів, онуків, друзів.

Без заперечень всіх знайомих
І родичів двоюрідних відомих,
Весь час свята і подарунки
Й застольні скрізь стосунки.

Яке ж здоров’я треба мати,
Щоб досить часто святкувати,
А подарунки щоб вручати
Потрібно гроші витрачати.

Державних празників багато
І релігійних теж занадто,
Гуляти, друзі, не робити,
Мізки і руки не трудити.

Так прогуляєм все на світі
Та не залишим в заповіті
А ні копієчки нащадку,
Одну свою лиш фотокартку.
09.11.13.


Рецензии