Считалочка, - на укр. яз

Квітка – раз, та квітка два,
Я рахую всі слова.
Гарні пісні та думки
Я вивчаю, як свої.

Промінь – три, та й ще чотири,
Я рахую сонце миле.
Добрі мрії, щирі вчинки,
З друзями ми вчора вчили.

Ранок, ганок – п’ять, та шість,
Кішка вийшла на поріг.
Я рахую добре вже, -
Мимо щастя не пройде.

Сім – сіничка, вісім теж.
Я доросла вже – авжеж.
Порахую діточок,
Бо великий наш садок.

На годиннику ще дев’ять,
Не спізналсь, ще не десять.
Добре, встигла на урок, -
Все навчання мені впрок.

Я з бажанням все рахую,
Крок за кроком вчу та вчу я.
Скільки іграшок за це,
Я отримаю, дасте?


Рецензии