Воно хоче...

Воно хоче жінку мати,
" Подругу " й коханку.
Всіх на мотузку тримати
З вечора до ранку!

Воно хоче всіх любити,
Й щоб його кохали.
Розважатись - гарно жити,
Де таке видали?

Кожній годить, всім дарує -
Подарунки, носить.
Жінці, вдома, хазяйнує -
Сіє, траву косить!

Та ні жодна, не кохає,
Отаку, скотину -
Воно нерви, лиш, тріпає,
Хіба то людина?

Воно бреше, мов собака -
І морди не скривить...
Хоч старе, вже, як ломака -
Все волосся сиве!
 


Рецензии