не шукав

Ти десь в моєму серці сидиш і тебе звідти не витягнеш скальпелем,
Людині там мало потрібно для щастя,радісні спалахи пам'яті.
Я щаслива,бо це було ,це піднесло мене за хмари.
Твої очі, моє  вино.
Невже це колись сталося з нами?

Всі дороги замело снігами і нехай,
Вона видаляла  його номер, спалювала білети,
А він її навіть не шукав.
Не приїхав спитати «що з нами?де ти?»


Рецензии