Пробач мене

Сьогодні день писемності
І мови,
А я частіше все російською пишу,
Я не зреклася мови із калини,
Я не зреклася солов’їв в гаю,
Пробач мене,  ти мово,
Хвиль Дніпрових,
Садів вишневих,
М’яти, полину,
Волошкоока і лелекодзьоба,
За те, що я російською пишу,
Я хочу щоб читали 
Мої  вірші,
Оцінювали творчість,
Щоб в серцях,
Вона  лишала
Сонячний промінчик,
Для цього
І звучить
В моїх устах,
Усе частіше
Слово на російській,
Усе частіше  ляже
На папір,
Та у душі,
Я щира українка,
І подумки про тебе
Кожен вірш! 
9.11.2013


Рецензии