Белы конь

(песня з фiльма "Цягнiк па-за раскладу", арыгiнал можна ўбачыць i пачуць тут:
http://www.youtube.com/watch?v=WCxeLCQ-gJs)

У блакiт нябёс зiрнi,
Хмарка там - як конь!
Свае плечы разгарнi,
Смела струны ўсе кранi,
Разбудзi агонь!

И як песня над зямлей
Конь памчыцца смелы.
Ён - не чыйсьцi, толькi твой.
Ён - не чыйсьцi, толькi твой -
Белы, белы, белы!

I кожны мае ўласны лёс,
З iм трэба так сустрэцца,
Каб крута ўзняўся да нябёс
Твой знойдзены па сэрцы
Белы конь, белы конь,
Белы конь, белы конь!

Стаiць смуга на ўсходзе дня,
Цябе заве i вабiць.
Глядзi, каб белага каня,
Глядзi, каб белага каня
Сярод смугi заўважыць!

I кожны мае ўласны лёс,
З iм трэба так сустрэцца,
Каб крута ўзняўся да нябёс,
Каб крута ўзняўся да нябёс
Твой знойдзены па сэрцы
Белы конь, белы конь,
Белы конь, белы конь!

I кожны мае ўласны лёс,
З iм трэба так сустрэцца,
Каб крута ўзняўся да нябёс,
Каб крута ўзняўся да нябёс
Твой знойдзены па сэрцы
Белы конь, белы конь,
Белы конь, белы конь!

Знайдзi па сэрцы скакуна.
Знайдзi, знайдзi...


Рецензии