Царыца!

Казала мама шо царыца!
Казала краща из прынцес!
Купыла чоботы велыки,
И юбку мини, ще й разрез!

Дарма, шо росту я малого!
Дарма шо зайви е кг!
Сразю красою я любого,
Хоч прынц вин буде на коне!!


Рецензии