Сусiдка - Людо-iдка!

Сусідка - Людоїдка!

У садку вишневім на Радгоспній,
На вулиці, де був Колгоспний,
Порядок, о Люди колись у нас,
У Титаніку святий наказ!

Гуляє із сусідкою малюк,
Чи то синочок їй, чи то онук?
І говорить: я маю людоїдку,
Свою найкращую сусідку!

Та тут вмішалась вчителька одна,
Ти не кажи так, я ж бо не сама.
Не можна так про старших говорити,
-Тоді скажу: по-правді треба жити.

Ну що ж це за слова і звідкілля,
Звідки знає се мале маля..?
А тітка розказала про всіх наших,
Що Людоїдка доїдає Пашу!

Се Люди знайте, хто Його навчить,
"Своє маля, що роблю, не кавчить".
"Не кавчить" - сього ще дуже мало,
Учіть хорошому малих, аби не "грало!"

Отак і будем, Люди, працювать,
Аби гарнесенько у праці нам сконать.
Аби щасливії були усі, увесь Народ,
Я напишу іще, і Гуморесок, й Од!


Рецензии
О Люда, Люда, Людоїдка,
Моя найкращая Сусідка!

Леся Танюк   08.11.2013 11:00     Заявить о нарушении