Даруй вам Боже

Даруй вам Боже, все що вам потрібно!
За благо те, яке ви несете.
Для цього працювати треба плідно,
Життя само віддячить вам за те.
Духовно збагатитись так потрібно,
Щоб зрозуміти суть всього життя.
Страшніш за все - душею бути бідним,
Бо в серці буде вічне маяття.
Як треба побороти всі пороки,
Які спіткають кожного із нас,
І вдячно всі прийнять життя уроки.
І пам’ятати все лікує час.
Навчитися пробачити образи,
І дарувати шану і любов.
Водночас все не прийде зразу,
Ми будемо навчатись знов і знов!


Рецензии