Подруге стих на украинском

Єпіграф: Моїй найкащій подрузі Еві-Олесі Малевич присвячується

коли тебе не стало пішов дощ.
я плакала, як лебідь за лебідкою.
ти кращою подрУгою мені була
ти бУла сильною, поки не захворіла.

боролася з цим разом я з тобою.
підтримувала, плакала, молилась.
аж раптом, мить - ти полетіла в небо,
залишивши вірші у двох книжках.

ті "Барбариски" до сих пір читаю,
а "Крошечные люди" - в мене у столі
чекають, поки я їх прочитаю,
але рука не може їх відкрить.

пройшло 5 днів.. не можу я повірить!
не думали, що станеться таке.
люблю тебе, моя кохана Ева
подрУго моя, ми всі сумуєм
по тобі...


Рецензии
Спасибо... Я помню это стихотворение, в социальной сети, но никогда не видела твою страничку на сайте.
Олесина Мама.

Ева Малевич   27.05.2021 20:40     Заявить о нарушении