Десь далеко, в Житомирськiм краi...

Десь далеко, в Житомирськім краї
Є привітна, затишна земля.
Тужить серце за нею, страждає,
Болі сповнена й суму душа.

Як же тягне туди, як згадаю,
Те ласкаве містечко, своє.
Хай краса його не відцвітає,
Хай миліше, щоднини, стає!

Хай поля золотіють, пшениці.
Хай колосяться, буйно, жита!
Хай злітаються люди, як птиці,
До свого чарівного гнізда!

Хай будуються сім*ї і хати,
Хай народжуються дітлахи...
Земляки, хай, здорові й багаті
Будуть довгії, довгі віки!


Рецензии
Щире і гарне побажання землякам! З подякою.

Наталья Сытник   07.11.2013 21:14     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Наталю, за добрі слова. З повагою і теплом

Раиса Андрейчук   07.11.2013 22:13   Заявить о нарушении