Молитва за Президента, Вiктора Федоровича Янукович

Великий наш Боже, однині,
З Молитвою до Тебе ідем
Прихили Небо нам Синеє,
Молитвами молим з Поем.

Світом Своїм і прозрінням,
Нам Президента храни
Дароване нам просвітління,
Щасливі із ним усі ми.

Молимось Боже однині,
Нам Президента храни
Ми усі щасливії нині,
І Ти нам Щедрот наверни.

Дай но нам кращую Долю,
Доброго Світа нам дай
Молитись ми будем доволі,
Радіймо, Народ - Водограй.


Рецензии