СклiФАсовський i мавпа!
Ви є Народний, мавпа Вас повила.
А я, що я? Є я давно вже Дисидент,
У мавпи, мавпочки своєї я Агент!
А я є мавпа, мавпочка з народу,
Й не треба нам російського заброду.
Я мавпа з виду, а насправді Канцлер Я,
А я СкліФАсовсьий із ДиспансеРУ!
Та от до товариства йдуть вовки,
Тямущі, сильні мають котелки!
Шановні і поважнії Ви Канцлери,
Народу що Ви скажете з ДиспансеРУ?
Та я, та я ... Та ми, та ми..?!
Загально з нами Люди Ви-кажуть вовки.
Наказ: Ніхто сварить Його не смій,
Увага! НАРОДНИЙ ПРЕЗИДЕНТ се Мій!
* * *
Ганьбить народ Його не с т а н е,
Любім ДЕРЖАВУ ми БАГРЯНО ..!
Свидетельство о публикации №113110703605
Леся Танюк 08.11.2013 10:44 Заявить о нарушении