Муьгьуьббатдин лувар

Вун зи уьмуьрдиз атана
Хьана гатфарин чими шагьвар
Ракъини хьиз хъвер багъишна
Зи рик1ик кутуна муьгьуьббатдин лувар

К1ан я заз ви катран вилер
Ц1арц1ар гудай луьълуь гъетер
Лувар хьиз ахъайна гъилер
Къужахламишда за вун, к1ани яр

За вили цавун кьакьанда
Лацу лиф хьана лув гуда
Минет я ваз чан к1ани яр
Хамир зи муьгьуьббатдин лувар
                13.03.09г


Рецензии