Бажаю настрою й здоровя

Бажаю настрою й здоров*я,
Цвітіння, грошей і краси!
Бажаю почуттів, любові,
Легкої долі, від душі!

Надії, віри, сили, вдачі!
Таланту, успіхів в житті!
Хай очі, лиш від щастя, плачуть,
Або, від радості, твої!

Хай буде спокій скрізь і всюди,
Хай буде злагода в сім*ї,
Нехай не лають тебе люди,
Хай буде мирно на Землі!

Хай друзі, діти розуміють.
Хай поважає чоловік...
Хай ці слова тебе зігріють,
Солодким, щедрим буде вік!


Рецензии