ИргIяхъибил урши

Ца хабар буришагъа,
Дигила хIакьизакан,
Уршила дигуй лерле,
АркьхIакьун бекIизакан.

ХIу дигахъис рукIуле,
Рурсили иргIахъуле,
Гьанна калъува уар,
Рурсбаке мар хIавруле.

Гьанна бекIудийкиле,
Калъува уар урши,
Цаби уркIи кьутIкьуле,
Багьандан жан дацI рурси.

Ардякьун дахъол дусме,
РакIиб рурси рисуле,
Кьабулрараба иле,
Царри ну авлияле.

Амма урши итI хIина,
ДекIар угьуле уар,
Кьанбугьуб заман гьанна,
Дигайке их мар хIаврар.


Рецензии