Прошка

"Извинявай" да кажа умея
и нищо, че много боли,
защото неправдата зрее
постепенно във мойте гърди.

Простете! И знайте, че искам
отношението си да променя
към всички: и чужди, и близки,
приятели, врази, света...

Простете! Но ако пък вие
към мене останете пак
онези, които сте бИли-
ще ме прощавате!- няма как.


Рецензии