Укра но

Україно, мила, щедра і вродліва.
Нам для серця всім ти дуже мила.
Колоситься на полях пшениця.
З гір тече джерельная водиця.

А в садах налились, яблука пудові.
На гілках цвітуть, квіти кольорові.
З полонини линуть, пісні та все нові.
Все звучить прекрасно, в рідній нашій мові.

В долині на сонці, виблискують озера.
Коло лісу край дороги, дзюркотять джерела.
Як зайдеш до лісу,обгорне прохолода.
І радієш ти душею, бо всьому володар.

В лісі ягід і грибів доволі.
Горох і гречиха поспівають в полі.
На вітрі колоситься, густая пшениця.
Тільки б Бог дав дощика, водиці напиться.

А в садах від ягід, віти повгинались.
А груші аромату і соку набрались.
Буде цього року в нас, врожай багатий.
І народ в країні милій, буде дуже радий.


Рецензии
Станислав, Стих просто замечательный. У Вас очень хорошо получается по-украински. Так и пишите! Браво! Я живу в Сумской обл. г. Ахтырка, именно здесь стоял полк Дениса Давыдова, о котором Вы так подробно описывали...
Удачи Вам.
С симпатией,

Наталья Сафонова 3   15.11.2014 15:14     Заявить о нарушении
Спасибо, Наташа.

Станислав Скибневский   16.11.2014 06:42   Заявить о нарушении