Чаму

Чаму цябе са мной няма?!
Як быццам я табе нiхто.
Як быццам я зусiм не тая,
Якой дарыу сваё цяпло,
Любiу якую больш сябе,
З якою гаварыу душой,
Жыць без якой ты не хацеу,
З якою побач ты iшоу...

Чаму цябе са мной?!
Хiба ты для мяне той,
Дзеля якога я жыла,
Якi быу Усiм i быу са мной,
Якi дапамагау мне жыць,
Якога так любiла я?...
Няужо мне трэба усе забыць?
Няужо цябе са мной няма?!!!
                1998 


Рецензии