Нерубайський Титанiк!
Там серед зірок Титанік Є!
Нерубайський Наш Титанік,
Усім відомо, що Він з нами.
Прогреси Люди вірте Є,
Океанно Титанік воду п`Є!
Не полишає нас Великая Надія,
У Нерубайському Титанік - Мрія!
Ми Піонерами пливЕмо,
Юними до висот ЙдЕмо!
О Титанік Нерубайський Наш,
Є і Муй, і Твуй, і ... Ваш!
О! НАЧАЛЬНИКИ ВИ НАШІ,- "ЗВАЖ-те!",
Узьміт НаШ ТИТАНІК на, - Абордаж..."ТИ!"
Це у мене у віршах третій ТИтанІК! Перший - ТІтанІк, другий - ТИтанИк!
Та надихнули мене на такі твори, Діточки з Титаників..!
Свидетельство о публикации №113110503243