KNEU

[UA] «Перше враження першокурсника після візиту до КНЕУ»

Якось побував я в КНЕУ
Перший раз з'явився там
Першокурсників як туча
Не повірити очам
Пересунутись найтяжче
Мов стрибати по горам
Універ немов нас кличе
Світ відкрили новий нам

Я знаходився на площі
Перемог усіх республік
Що славетно боронили
Нашу гідність рік у рік
Кожен з родичем чи без
Хто який, а також звідки?
Підривають інтерес
Всі студенти мов знахідки

Все по новому, серйозно
Це не школа, це не клас
До якого всі ми звикли
Вік дитинства вже погас
Це була суцільна мрія
Юридичний факультет!
Розповісти ще я встигну
Зовсім це не той сюжет

Дочекались ми декана,
До нас сам він Завітав
Привітати всіх із вступом
І лякати нас він став -
Наче ми ще не студенти
Доки залік не складем
Смикнув мене хлопець зліва
руку тягне - я Артем

Друзів швидко я знайшов
Всі привітливі та дружні
В нас дівчата всі красуні
Також хлопці відчайдушні
Перша група чую я
Стане кращою на курсі
Буде в нас ідилія
Намотай собі на вусі!

03.09.2013


Рецензии
Так улыбнуло) аааа, класс. Очень очень очень. И про девушек ты правильно подметил)

Анна Аллилуева   06.11.2013 02:07     Заявить о нарушении