як ви
не треба було починати з чистого
не треба було вагатися
вирішувати, сподіваючись на краще
розкидані в хащах мрії
безжалістно вбиті
будь ласка, довзовльте мені вийти
будь ласка, пустіть
віддайте душу
я мушу втекти
я мужньо боролась з усім невгамовним
умовно поділеним жахом кохання
напевно я зайва
напевно - остання
хто вірить в людей
не схиляючи голови
я хочу померти
як ви
Свидетельство о публикации №113110409825
Вера Агаркова 05.11.2013 22:39 Заявить о нарушении
мне очень важно то,что от тебя. спасибо!
Алёна Бабий 06.11.2013 20:11 Заявить о нарушении