Забери у свiй полон...
Я пам'ятаю вічну мить...
Я пам'ятаю, як продовжилось життя
Хоча тепер усе й болить
Я пам'ятаю Твої очі...
Як поринала з ними в сон...
Без Тебе такі довгі ночі
Благаю...Забери у свій полон....
Свидетельство о публикации №113110411645