Навiжена вiдьма

Ця пристрасть подряпала кігтями душу,
 Здуріти у сутінках точно я мушу,
 І янголом темним свідомість зробила,
 І крила на чорні тепер замінила!

 Як нічка надходить- виходжу шукати,
 Та те, що шукаю -ніколи не мати
 Очима прострілю і чари збираю,
 Так жертву свою у юрбі відбираю.

 Зайдуть спершу ніжки — на них покосився,
 І образом милим ти вже захопився,
 У мріях ти пестиш шовкове волосся,
 Без бархату шкіри тобі б не жилося!

 Відьмацькі тенета нещадно схопили,
 Спокусницю з мене життя це зробило,
 Ти болісно згадуєш кожну хвилину,
 Чекаєш, коли знов до тебе прилину.

 П.янка мов вино — так мене пригадаєш,
 У снах ти постійно зі мною літаєш,
 Та соки із тебе усі випиваю,
 З.явлюся, дражнюся, а потім зникаю..

 Серця, що здобула у скриню збираю,
 Ти там вже не перший та міцно тримаю,
 Як смерч, що все зносить нестримна й скажена,
 Піймався? Я відьма твоя навіжена!…..


Рецензии
Однако, с наступающим!
Пусть этот год, хоть он и год какой-то синей лошади, будет у тебя ещё лучше прежних. Пусть друзья не забывают и любят тебя!И летай, аки твоя ЛГ!

С улыбкой, В.И.

PS. А метла-то моего изготовления!

Виктор Пересмешник   31.12.2013 07:54     Заявить о нарушении
Наташенька, с твоим Днём тебя! Счастья тебе и радостей побольше! И здоровья, Будь!!!

С улыбкой, В.И.

Виктор Пересмешник   24.03.2014 18:48   Заявить о нарушении