допоможи ти мен!
наші світи стикаються
хто знає,
де знаються серця загублені?
і куди діваються
пригублені солодощі з твоїх вуст?
я не грамотний
я вчусь правильно мислити
стисло висловлюватись
більше показувати
менше ховати
я намагаюсь тебе спіймати
дотягнутися пальчиком хоча б
я - раб твій
завше поруч
але чому так:
кохати - боляче
Свидетельство о публикации №113110307565
Вера Агаркова 05.11.2013 22:43 Заявить о нарушении
но у меня как - где они существуют, находятся.
наверное не очень удачно
Алёна Бабий 06.11.2013 20:27 Заявить о нарушении