Мандруемо

Мандруємо

Мандруємо усе життя
Від тоді як пішли із дому,
Назад немає вороття,
Це майже не вдалось ні кому.

Та пам’ятаємо завжди
І рідний край і рідну хату,
Постійно тягне нас туди,
У юність нашу ще крилату.

Залишимо у мандрах все.
Своє здоров’я та всі сили,
Лиш старість матимем за це,
Яку за роки заробили.

Уся надія на дітей
Та на онуків, тож майбутнє,
Ми ж зникнемо в саду тіней,
Як щось не видиме й присутнє.

Без мандрів жити не могли,
Найкращу доленьку шукали,
В чужім краю її не знайшли,
А вдома ми чужими стали.
03.11.13.


Рецензии