Приемно

Приємно

Вихідними тати й мами
На прогульці з діточками,
А у будні дні бабулі
Й сивочолі вже дідулі
Із онуками гуляють,
З ними тихо розмовляють
І приємно їм стає,
Що в роду майбутнє є.

Прикладаючи уміння
І бажання і терпіння
Всі виховують нащадків.
Приучають до порядків,
На повітрі щоби грались
І фізично розвивались
Без недуг і без хвороб
І були розумні щоб.

І дивитися приємно
Як спілкуються взаємно,
Як дорослі дітей люблять
І посварять й приголублять.
Бережуть, навчають жити,
З ким їм можна подружити,
А цей дивний наший світ
Їх приймає в свій політ.
01.11.13.


Рецензии